Bruidsatelier

Celeste

Laat jou Bruidsjapon vakkundig op maat maken door Celeste in Woerden, ervaren coupeuse, gespecialiseerd in Bruidsmode.

Bruidsjapon vermaken

Een bruidsjapon laten vermaken is maatwerk. En heeft veel liefde en aandacht nodig. Daarom is het belangrijk om ruim voor je trouwdag of feest de eerste pas te doen. Dan kunnen we jou wensen bespreken en kan ik bepalen of het technisch gezien allemaal mogelijk is.

Daarnaast kan ik direct een inschatting maken van de kosten. Geen enkele japon is hetzelfde, daarom werk ik met een uurtarief. Ben jij het eens met de kosten en heb je er een goed gevoel over, dan kan ik gaan afspelden.

Daarna vullen we samen jou orderbon in. Eén voor jou en één voor mij, zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Vervolgens maken we een 2e pas/aflever afspraak. Bij de 2e pas controleren we de gedane veranderingen. Is de japon naar je zin, dan kun je hem meteen meenemen. Moet er nog iets aan gebeuren, dan maken we een vervolg afspraak.

En natuurlijk om de puntjes op de I te zetten, zorg ik dat de japon gestreken afgeleverd wordt!

(De betaling is bij afleveren. Dit kan heel gemakkelijk per pin.)

Over mij

In 1997 ben ik als coupeuse/verkoopster begonnen bij een bruidswinkel in Woerden. Hier groeide mijn interesse voor het bruidsmode-vak uit tot een ware passie.

Niets geeft mij zoveel voldoening om mensen mooi en bijzonder te maken, zeker voor een speciale dag!

Inmiddels heb ik al heel wat bruiden mogen ontvangen in mijn eigen atelier aan huis. Allemaal met hun eigen specifieke wensen, verhalen en belevingen.

Omdat bruidsmode op maat maken een heel specialistisch vak is, en ik heel graag bij wil blijven over de nieuwste ontwikkelingen in het bruidsmode-vak, werk ik ook deeltijd bij een Bruidswinkel. De perfecte combinatie om mijn ervaring te blijven uit breiden.

Openingstijden

Mijn atelier is open uitsluitend op afspraak.

Bruidsatelier Celeste

Essenlaan 92

3442 JK Woerden

Telefoonnummer

Informatie

KvK nummer: 30249595
BTW nummer: NL 002053607 B 87

Contactformulier

Een afspraak maken kan bij mij geheel vrijblijvend!